My Heart Is Beating

Wednesday, October 20, 2010

My First Blog GiveAway


Memandangkan follower aku yang ciput ini,maka aku mengambil keputusan untuk membuat satu giveaway untuk kawan-kawan masih belum memfollow hehhehehee...

So Tajuk Give away ini adalah My First Blog Giveaway hehehehehehe tak surprise langsung kan..
anyway syarat-syaratnye ada la:

1. Sapa-sapa pun bole masuk asal ada blog..kawan lama kawan baru sume bole.
2. Apa yang anda perlu buat adalah
a. Follow blog ini (sori la blog org tamau baca kena cari org nak baca)
b. Kena follow blog penaja hadiah UmiDanJrShoppe
c. Buat satu entry berkenaan pengalaman pahit manis mendapatkan follower mula2 bukak
blog dulu.. (GA ni tujuan nak dpt follower kena tanya kenangan2 kawan2)
d.Buat satu link back banner GA ke blog saya dalam entry tersebut
e. Letak comment di bawah entry ini bersama link ke entry anda...
3. Hadiah nye adalah......(gambar hadiah nnt la update)
jeng jeng jeng...

Baby Bib From IKEA
Sehelai tudung syria lycra
Coupon bernilai Rm15 dr Umi Dan JR Shoppe
Dan......satu hadiah misteri untuk cabutan bertuah!!!


Oklah tarikh Giveaway adalah bermula hari ini 20102010 (cantik pulak tarikh aku pilih ye) dan akan berakhir pada 20112010...

So selamat mengarang.. (harap2 ramai le nak masuk huhu)

29 comments:

  1. wow..ble la join ni kasi MERIAH kaka punya blog :)

    ReplyDelete
  2. kaka dayah lupa banner giveaway..supaya senang promosi ngn blogger lain

    ReplyDelete
  3. hahaha bukan lupa nda siap lagi..sepatutnya ini post kena save draft dulu,tapi tertekan publish hukhukhuk...

    ReplyDelete
  4. Salam, sudah join..

    http://aishah-megahasz.blogspot.com/2010/10/my-first-blog-giveaway.html

    emel: megahasz@yahoo.com

    Boleh dapat hadiah 1st entry ni..hahahahaa

    ReplyDelete
  5. ok kakak saya akhirnya dpt menyiapkan entri harap2 tidak lari dr skema jawapan :)

    http://tsukinano.blogspot.com/2010/10/my-first-blog-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. salam

    dah siap dahhh
    ni cabutan ye.. nak cerita ..ku tak pandai
    terimalah seadanya ye

    http://seindahbayu.blogspot.com/2010/10/my-first-blog-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. salam kenal,saya join ya..

    http://tungkukayu.blogspot.com/2010/10/my-first-blog-giveaway.html

    email:nonemom@gmail.com

    ReplyDelete
  8. salam kenal

    daku join GA ye

    http://ekinashikin.blogspot.com/2010/10/my-first-blog-giveaway.html

    ID follower:ekinashikin

    ReplyDelete
  9. salam..

    Cute Mum dah join..

    http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/10/my-first-blog-giveaway.html

    TQ..

    ReplyDelete
  10. salam saya join
    http://ibudamia.blogspot.com/2010/10/my-first-blog-giveaway.html

    ReplyDelete
  11. saya join gak..

    http://imaanlucky09.blogspot.com/2010/11/ada-ga-laa.html

    ReplyDelete
  12. Salam... saya join dah..
    silalah datang blog saya and bace entry saya ye..
    hehehe..ni link nye

    http://nurezzattie.blogspot.com/2010/11/my-first-blog-giveaway.html

    harap2 bertuah ..=) huhu

    ReplyDelete
  13. SALAM saya pn join gak..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2010/11/my-first-blog-giveaway.html

    ReplyDelete
  14. salam perkenalan sis.ifa nak join ye..

    id follower: 25.tiefazatie
    link n3:http://tiefazatie.blogspot.com/2010/11/my-first-blog-giveaway.html

    tq sis!moga ifa ada tuah ni!hihi

    ReplyDelete
  15. hehehe, nnt saya join ye. thanx sbb sudi komen

    do keep in touch :D

    ReplyDelete
  16. hi

    ID: Kehelan

    http://kehelan-contest.blogspot.com/2010/11/my-first-blog-giveaway.html

    ReplyDelete
  17. Salam....... saya pun join gak.. sudi2 lah jenguk yea....

    http://alya-nurkasih.blogspot.com/2010/11/my-first-blog-giveaway.html

    ReplyDelete
  18. hyee kak..
    saya da juin..
    harap2 sudi jengah ke blog saya :))

    http://livelaughloveofaida.blogspot.com/2010/11/my-first-blog-giveaway.html

    ReplyDelete
  19. dah join

    http://saatakukaupilih.blogspot.com/2010/11/my-first-blog-giveaway.html

    ReplyDelete
  20. nur
    nurhafiz2009@yahoo.com

    http://nurhafiz2009.blogspot.com/2010/11/contest-my-first-blog-giveaway.html

    ReplyDelete
  21. dah join jugak;

    http://islandgurlz88.blogspot.com/2010/11/my-first-blog-giveaway.html


    hope ada luck..hehe

    ReplyDelete
  22. SALAM..MERIAHKAN GA...
    http://all-contest-ga.blogspot.com/2010/11/my-first-blog-giveaway-by-dieyah.html

    ID FOLLOWER : LYNN AZLINA (DAH FOLLOW 2 2 BLOG..)
    TQ

    ReplyDelete
  23. syee follow : http://qissniellolip0p.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. sis ... saya pun dah join ..
    Follow ID : Cik Dya
    Link : http://iamdya.blogspot.com/2010/11/my-first-blog-giveaway.html

    Baca tau cite saya .. hehe..harap2 ada rezeki,Amin.

    ReplyDelete
  25. join jugak..

    http://erynaraisyajoincontest.blogspot.com/2010/11/my-first-blog-giveaway.html

    ReplyDelete