My Heart Is Beating

Monday, November 29, 2010

Yay..Pengumumam Pemenang My First GA

Salam wahai sahabat2 ku...

Pemenang akan di umumkan awal skit sbb i kena g outstation la
takut tak leh nak update..
jeng jeng jeng...
oleh kerana aku tidak pandai memilih,
aku stuck dgn 5 penyertaan ini,
(baru ckt peserta GA da penin hehe)


jadiknye...semua peserta ini akan menerima satu key chain sbb berjaya masuk peringkat final gtu hehehe

dan pemenang ku pilih berdasarkan sape paling banyak follower (bukan blog contest blog sendiri) ..
jgn kecik ati aaaa

maka pemenang nye adalah..

tahniah tahniah....


Dan seperti yang dijanjikan satu pemenang hadiah misteri...

taa daaa
sebab pemilihan : dia peserta yang pertama hehe (aima..first komen nda kira aa hehe)


So,sekali lagi di ucapkan terima kasih la kepada semua peserta2 contest..kalau bole mmg nak bg sume org hadiah...tp lain kali nak buat contest lagi tak bajet la ahaks...
Kepada semua pemenang,sila emelkan nama,alamat dan no tepon kepada saya ye..kecuali aishah..ini by hand je ahaks...

9 comments:

  1. ho ho..semua pun otai-otai hu hu makasih kak :D

    ReplyDelete
  2. alamak..
    xsangka plak menang heheh
    tq!

    ReplyDelete
  3. bagi kat
    sini je la adress ek
    fauzana ismail
    no 16, lorong enggang 6
    taman keramat
    54200 kl
    nanamrul@yahoo.com
    http://ibudamia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. lorh.aiyak ifa xmng la.hihi.tahniah wat pemenang!

    ReplyDelete
  5. bagi kat sini jugaklah..

    Nurul Uyun Binti Mazlan
    Lot 1673, Jalan Nazir,
    Kampung Sungai Ramal Dalam,
    43000 Kajang, Selangor
    013-2870132

    http://mamiuyuncontest.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. kunjungan Ellen ke A MUST VISIT BLOG...

    kes tak jumpa shout mix

    ReplyDelete
  7. thanx ellen...haha tak pasang lagi shout box..

    ReplyDelete
  8. ngeee~ dapat keychain pon best jugakk..

    http://nurezzattie.blogspot.com

    nama : Nur Ezzattie binti Mohd Nasirudin
    alamat : No 73 Lorong Balok Baru 2
    Perumahan Fasa 2B,
    26100 Kuantan,
    Pahang.
    no tel : 0148243167

    trima kasih kerna memilihku....

    ReplyDelete